PAGINA IN COSTRUZIONE

Si prega di cliccare sulla versione Inglese sino a quando quella Italiana non sara' pronta

Rent-To-Buy eli Vuokraosto

Vuokraosto, on tapa jolla voit tehdä asunnon hankinnasta riskitöntä tutustumalla siihen ensin asuen.

Tässä kaupantekotavassa asiakas vuokraa kiinteistön normaalilla vuokrahinnalla, ja pääsee heti asumaan sitä. Jos pidät asunnosta, ja toteat sen olevan mielesi mukainen; jopa ostamiseen asti, voit ilmoittaa myyjälle että päätätkin haluta sen omaksi. Silloin kaikki jo maksamasi vuokrat katsotaan osaksi kiinteistön kauppahintaa, ja lopulle määritellään maksuohjelma, tai voit myös maksaa kerralla.
Jos taas et halua asuntoa ostaa, asut vain vuokrasopimuksesi loppuun, ja asia on sillä selvä. Vuokra maksettiin normaalisti asumisesta niin kuin se olisi maksettu muuallakin.
Eli mitään maksettua vuokraa ei tarvitse "heittää hukkaan" jos asunto miellyttääkin ostoon asti.

Vähän niin kuin saisit koeajettavaksi auton! Nimittäin on kovin järkevää tutustua näinkin suuren rahan hankintaan, kuin asunto on, perusteellisesti. Ja paras keino tutustua on tietenkin asua siellä itse.

Monelle asunnollemme saa käteiskaupan rinnalla vaihtoehdot rahoitukselle, ja vuokraostolle. Tässä muutamia esimerkkejä vuokraostokohteistamme. Klikkaa alla olevia otsikoita ja pääset kohteen esittelyyn vilkaisemaan:

CS201 (Kaunis OK-talo itäisellä Pattajalla)

APP173 (Uusi tilava yksiö 300 m. Walking Streetiltä)

REC407 (Upea kulmakaksio Jomtienin rannalla)

APP922 (Luksusluokan kolmio henkeäsalpaavalla näköalalla) 

REC069 (Pieni yksiö aivan keskustassa)

APP826 (Tyylikäs yksiö Jomtienilla, noin 20 000 euroa)

REC097 (Uusi kaksio Jomtienin rantakohteessa)

CS300 (Tilava rivitaloasunto itäisellä Pattajalla)

Valitettavasti läheskään kaikkien asuntojen omistajat eivät suostu vuokraostokauppaan. Kysy kuitenkin Hans Lankarilta rohkeasti millainen kohde sinua kiinnostaisi vuokraostaa, ja me voimme neuvotella puolestasi myyjän kanssa asiasta, tai katsoa sinulle jonkun vastaavan kohteen jossa se onnistuu.

Mitä enää odotat? Nyt nopeasti yhteys Hans Lankariin ja toteuttamaan vihdoin se pitkään jahkailemasi asunnon hankinta paratiisista! Sillä vuokraostokaupassa sinulle jää aina takaovi auki, ja voit koska tahansa perääntyä kaupasta etkä hävinnyt mitään.

(Jokaisessa vuokraostokohteessamme on myyjän kanssa määritellyt ehdot. Ehtoihin kuuluu jokin minimivuokrasuhde; yleensä vähintään 12 kk. Vuokraostosopimuksen laatimisesta aiheutuu myös ostajalle pienet lakimieskulut, mutta se on kummankin osapuolen suora etu että on paperilla selvästi se mistä on sovittu. Kaikesta tästä annamme mielellämme lisätietoja.)

Kiinteistöesittely matkapaketti

Sinulle, joka haluat tehokkaan syventymisen Thaimaan kiinteistömarkkinoihin, on Hans Lankari räätälöinyt paketin jolla pääset tutustumaan niin kohteisiin kuin lainsäädäntöön ammattitaitoisen, ja kokeneen, tiimimme kanssa.


Olemme toimineet Pattajalla nyt 13 vuotta ja siitä ajasta suuren osan kiinteistöjen ja asiaan liittyvän juridiikan parissa. Olemme suurin suomalainen välitystoimisto ja varmuudella myös se kokenein.


Tule tutustumaan Pattajan kiinteistömaailmaan!

Jos olet vasta Suomesta lähdössä, voit liittää esittelypakettimme lomaasi. 
Jos olet jo Thaimaassa mutta vierailulla esim Phuketissa, Hua Hinissä, Bangkokissa, Chiang Maissa tai muualla, voit pujahtaa nopean reissun meille Pattajan seudulle.

Olemme paketoineet sinulle matkan joka käsittää:
-ilmainen kyyti Bangkokin lentokentältä Pattajalle, ja takaisin
-ilmainen majoitus Pattajan seudulla
-ilmainen aamiainen kahdelle
-ilmainen lahja valintasi mukaan

Kuskimme odottaa sinua Bangkokin lentokentällä nimikyltin kanssa. Rentouttava, ilmainen kyyti luotettavien kuskiemme ajamana, vähän tavallista taksia paremmalla pirssillä, valitsemaasi, meidän tarjoamaan majoitukseen Pattajalla alkaa.

Päästyäsi perille Pattajalle, majoitut asuntoon, voit rentoutua ja asettua taloksi. Seuraavana päivänä on meidän tarjoama aamiainen tai päivällinen, valintasi mukaan. Matkaan kuuluu muutama esittelytilaisuus, joihin osallistuminen on paketin 
edellytys. Esittelytilaisuudet ovat hyvin rentoja ja vapaata turinaa asunnoista.

Näillä tilaisuuksilla ei ole mitään tekemistä lomaosakekaupan tyylin kanssa, jossa painostetaan ja aivopestään tuntitolkulla. 
Meillä esittelytilaisuudet ovat mukavaa jutustelua ja ilman mitään muita velvoitteita sinulta.


Esittely tapahtuu selvällä suomenkielellä. Sinulla on hyvää aikaa turista kanssamme omistamiseen ja lainsäädäntöön liittyvistä asioista, sekä Thaimaasta yleensäkin. Käymme kanssasi läpi kaikki omistamisen muodot, asunto-osakeyhtiöitten säännöt ja lainsäädännön, rahoitusmahdollisuudet, vuokrauspalvelut, kiinteistönhuoltoasiat, kaupankäynnin juridiikan, hinnoittelupolitiikat, oikeusturvan ja kuluttajansuoja-asiat, sijoitusaspektit, sekä kaiken mikä mieleesi juolahtaa.

Kaiken tämän tarkoitus on antaa sinulle hyvä käsitys Thaimaan ja Pattajan kiinteistöasioista, ja tuntea itsesi varmaksi asuntoasioitten suhteen. Tarkoituksemme on antaa realistinen ja tietopohjainen kuva asuntoasioihin täällä Thaimaassa, 
ja vastata kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin juurta jaksain.

Esittelytilaisuuksien jälkeen sinulla on aikaa kuluttaa aikaa Pattajan markkinoilla tai rannalla, miettien päätöstäsi ja oman loma-asunnon hankintaa uudelta, konkreettisemmalta, tietopohjalta. 

Lomasi jälkeen kuskimme vie sinut jälleen lentokentälle ja lisäksi saatte meiltä vielä yllätyslahjan.

Toivomme että tästä esittelyreissusta jää sinulle hyvä maku, ja saat sen jälkeen rauhassa miettiä onko Thaimaa sinun asuntosijoituksesi kohde. Ilman mitään velvoitteita ja helppoheikki- tai lomaosakemyyntimetkuja!


Ota yhteyttä Hans Lankarin toimistoon, soita +66 86 99 100 13 tai pistä mailia osoitteeseen info@hanslankari.com

Unelmien loma voi alkaa!


Ehdot:

  1. Majoitus ilmainen 3 päivän ajan. Asiakkaan maksettava veden ja sähkön kulutuksesta. Edellyttää osallistumista esittelytilaisuuksiin. Majoitus valitaan kulloisenkin varaustilanteen mukaan.
  2. Esittelymatkan ajankohdasta ja järjestelyistä on sovittava ennakkoon Hans Lankarin kanssa.
  3. Hans Lankari co ltd pidättää kaikki oikeudet muuttaa tämän paketin ehtoja aina peruuttamiseen asti.
  4. Lahja luovutetaan esittelymatkan päätteeksi ja kulloisenkin lahjavalikoimamme mukaan.
  5. Aamiainen tarjotaan yhtenä päivänä, kahdelle henkilölle. Sen voi vaihtoehtoisesti vaihtaa päivälliseen ennakkoon sovitun mukaisesti.
  6. Hans Lankari pidättää oikeuden vaatia korvausta mikäli asiakas ei osallistu asunnonesittelyihin tai muutoin toimii hyvän tavan vastaisesti tätä tarjoustamme kohtaan.
  7. Asiakkaalla ei ole mitään velvoitetta ostaa tai vuokrata esiteltyjä kohteita.
  8. Asiakkaan on annettava ennakkoon voimassaolevat yhteystietonsa matkan järjestelyjen mahdollistamiseksi, sekä asiakasrekisteriimme liittämiseksi.

Hanslankarin rahoituspalvelu

Hans Lankari tarjoaa lähes jokaiseen myyntikohteeseensa rahoituksen.

Eli rahaakaan ei tarvitse enää olla! Onko enää mitään syytä lykätä loma- tai sijoitusasuntosi ostoa Thaimaasta?

Pääosin rahoitusta saa muutaman vuoden maksuajalla, mutta jotkin myyjät tarjoavat maksuaikaa jopa 15 vuotta! Muita vakuita ei tarvita, ja asiakkaan luottohistoriallakaan ei ole mitään väliä.

Joihinkin kohteisiimme tarjoamme omaa rahoitustamme ja joissain rahoituksen tarjoaa pankki.

Ehdot ja korot vaihtelevat kohteiden mukaan, mutta parhaimmillaan pääset muuttamaan sisään pieneen omaan kerrostaloasuntoon jo noin 2 000 euron käsirahalla ja loppusumman makselet ILMAN KORKOA. Vakuudeksi riittää asunto itse. 

Hans Lankari on toiminut Thaimaassa jo vuodesta 1998, olemme ylivoimaisesti suurin suomalaisille markkinoille suuntaava kiinteistövälitystoimisto, ja varmuudella se kokenein.

Tunnemme erittäin hyvin varsinkin Pattajan seudun kiinteistövaikuttajat joista monet rakentajat ovat hyviä tuttaviamme jo yli 10 vuoden takaa, ja olemme päässeet asemaan jossa pystymme neuvottelemaan ne parhaimmat ehdot suomalaisille asiakkaillemme.

Näistä hyvistä ehdoista hyötyvät kaikki 3 kaupan osapuolta ja näin saadaan juuri sinulle onnistunut asuntokauppa. Näistä hyvistä ehdoista kannattaa tässä markkinatilanteessa ottaa hyöty irti.

  

Esimerkkiasunto:

Kohteessa REC097 uudehko yhden makuuhuoneen TÄYSIN kalustettu asunto: Käteishinta 1 390 000 bahtia ( = noin 31 000 euroa.)

Rahoitus:

Käsiraha 100 000 bahtia ( = noin 2 200 euroa).

Kuukausierät 60 kk 21 500 bahtia / kk ( = noin 480 euroa), todellinen vuosikorko 0 %, käsittely- ja muut kulut 0 euroa. Ei mitään yllätyskuluja, ei muita lainanhoitomaksuja!

Tämä, ja monet monet muut rahoituskohteet odottavat ottajaansa. Mikä on sinun valintasi?

Klikkaa tästä ja heitä meitä sähköpostilla niin räätälöimme sinulle sopivimman kohteen ja rahoitusmuodon.