Rent-To-Buy eli Vuokraosto

Vuokraosto on tapa, jolla voit tehdä asunnon hankinnasta riskitöntä tutustumalla siihen ensin asuen.

Tässä kaupantekotavassa asiakas vuokraa kiinteistön normaalilla vuokrahinnalla, ja pääsee heti asumaan sitä. Jos pidät asunnosta ja toteat sen olevan mielesi mukainen; jopa ostamiseen asti, voit ilmoittaa myyjälle, että päätätkin haluta sen omaksi. Silloin kaikki jo maksamasi vuokrat katsotaan osaksi kiinteistön kauppahintaa, ja lopulle määritellään maksuohjelma, tai voit myös maksaa kerralla.
Jos taas et halua asuntoa ostaa, asut vain vuokrasopimuksesi loppuun, ja asia on sillä selvä. Vuokra maksettiin normaalisti asumisesta niin kuin se olisi maksettu muuallakin.
Eli mitään maksettua vuokraa ei tarvitse "heittää hukkaan", jos asunto miellyttääkin ostoon asti.

Vähän niin kuin saisit koeajettavaksi auton! Nimittäin on kovin järkevää tutustua näinkin suuren rahan hankintaan, kuin asunto on, perusteellisesti. Ja paras keino tutustua on tietenkin asua siellä itse.

Monelle asunnollemme saa käteiskaupan rinnalla vaihtoehdot rahoitukselle ja vuokraostolle. Tässä muutamia esimerkkejä vuokraostokohteistamme. Klikkaa alla olevia otsikoita ja pääset kohteen esittelyyn vilkaisemaan:

APP922 (Luksusluokan kolmio henkeäsalpaavalla näköalalla) 

APP720 (Vasta remontoitu tilava kaksio Jomtienilla)

APP914 (Upea iso asunto merinäköalalla)

APP939 (Suuri kolmio rauhaisalla sijainnilla)

REC097 (Uusi kaksio Jomtienin rantakohteessa)

CS300 (Tilava rivitaloasunto itäisellä Pattajalla)

Valitettavasti läheskään kaikkien asuntojen omistajat eivät suostu vuokraostokauppaan. Kysy kuitenkin Hans Lankarilta rohkeasti millainen kohde sinua kiinnostaisi vuokraostaa, ja me voimme neuvotella puolestasi myyjän kanssa asiasta, tai katsoa sinulle jonkun vastaavan kohteen, jossa se onnistuu.

Mitä enää odotat? Nyt nopeasti yhteys Hans Lankariin ja toteuttamaan vihdoin se pitkään jahkailemasi asunnon hankinta paratiisista! Sillä vuokraostokaupassa sinulle jää aina takaovi auki, ja voit koska tahansa perääntyä kaupasta etkä hävinnyt mitään.

(Jokaisessa vuokraostokohteessamme on myyjän kanssa määritellyt ehdot. Ehtoihin kuuluu jokin minimivuokrasuhde; yleensä vähintään 12 kk. Vuokraostosopimuksen laatimisesta aiheutuu myös ostajalle pienet lakimieskulut, mutta se on kummankin osapuolen suora etu, että on paperilla selvästi se, mistä on sovittu. Kaikesta tästä annamme mielellämme lisätietoja.)