Kiinteistöesittely matkapaketti

Sinulle, joka haluat tehokkaan syventymisen Thaimaan kiinteistömarkkinoihin, on Hans Lankari räätälöinyt paketin, jolla pääset tutustumaan niin kohteisiin kuin lainsäädäntöön ammattitaitoisen ja kokeneen tiimimme kanssa.


Olemme toimineet Pattajalla nyt 23 vuotta ja siitä ajasta suuren osan kiinteistöjen ja asiaan liittyvän juridiikan parissa. Olemme suurin suomalainen välitystoimisto ja varmuudella myös se kokenein.


Tule tutustumaan Pattajan kiinteistömaailmaan!

Jos olet vasta Suomesta lähdössä, voit liittää esittelypakettimme lomaasi. 
Jos olet jo Thaimaassa, mutta vierailulla esim Phuketissa, Hua Hinissä, Bangkokissa, Chiang Maissa tai muualla, voit pujahtaa nopean reissun meille Pattajan seudulle.

Olemme paketoineet sinulle matkan joka käsittää:
-ilmainen kyyti Bangkokin lentokentältä Pattajalle ja takaisin
-ilmainen majoitus Pattajan seudulla
-ilmainen aamiainen kahdelle
-ilmainen lahja valintasi mukaan

Kuskimme odottaa sinua Bangkokin lentokentällä nimikyltin kanssa. Rentouttava, ilmainen kyyti luotettavien kuskiemme ajamana, vähän tavallista taksia paremmalla pirssillä, valitsemaasi meidän tarjoamaan majoitukseen Pattajalla alkaa.

Päästyäsi perille Pattajalle, majoitut asuntoon, voit rentoutua ja asettua taloksi. Seuraavana päivänä on meidän tarjoama aamiainen tai päivällinen valintasi mukaan. Matkaan kuuluu muutama esittelytilaisuus, joihin osallistuminen on paketin 
edellytys. Esittelytilaisuudet ovat hyvin rentoja ja vapaata turinaa asunnoista.

Näillä tilaisuuksilla ei ole mitään tekemistä lomaosakekaupan tyylin kanssa, jossa painostetaan ja aivopestään tuntitolkulla. 
Meillä esittelytilaisuudet ovat mukavaa jutustelua ja ilman mitään muita velvoitteita sinulta.


Esittely tapahtuu selvällä suomen kielellä. Sinulla on hyvää aikaa turista kanssamme omistamiseen ja lainsäädäntöön liittyvistä asioista, sekä Thaimaasta yleensäkin. Käymme kanssasi läpi kaikki omistamisen muodot, asunto-osakeyhtiöitten säännöt ja lainsäädännön, rahoitusmahdollisuudet, vuokrauspalvelut, kiinteistönhuoltoasiat, kaupankäynnin juridiikan, hinnoittelupolitiikat, oikeusturvan ja kuluttajansuoja-asiat, sijoitusaspektit, sekä kaiken mikä mieleesi juolahtaa.

Kaiken tämän tarkoitus on antaa sinulle hyvä käsitys Thaimaan ja Pattajan kiinteistöasioista, ja tuntea itsesi varmaksi asuntoasioitten suhteen. Tarkoituksemme on antaa realistinen ja tietopohjainen kuva asuntoasioihin täällä Thaimaassa, 
ja vastata kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin juurta jaksain.

Esittelytilaisuuksien jälkeen sinulla on aikaa kuluttaa aikaa Pattajan markkinoilla tai rannalla, miettien päätöstäsi ja oman loma-asunnon hankintaa uudelta, konkreettisemmalta tietopohjalta. 

Lomasi jälkeen kuskimme vie sinut jälleen lentokentälle ja lisäksi saatte meiltä vielä yllätyslahjan.

Toivomme, että tästä esittelyreissusta jää sinulle hyvä maku ja saat sen jälkeen rauhassa miettiä, onko Thaimaa sinun asuntosijoituksesi kohde. Ilman mitään velvoitteita ja helppoheikki- tai lomaosakemyyntimetkuja!


Ota yhteyttä Hans Lankarin toimistoon, soita +66 86 99 100 13 tai pistä mailia osoitteeseen info@hanslankari.com

Unelmien loma voi alkaa!


Ehdot:

  1. Majoitus ilmainen 3 päivän ajan. Asiakkaan maksettava veden ja sähkön kulutuksesta. Edellyttää osallistumista esittelytilaisuuksiin. Majoitus valitaan kulloisenkin varaustilanteen mukaan.
  2. Esittelymatkan ajankohdasta ja järjestelyistä on sovittava ennakkoon Hans Lankarin kanssa.
  3. Hans Lankari co ltd pidättää kaikki oikeudet muuttaa tämän paketin ehtoja aina peruuttamiseen asti.
  4. Lahja luovutetaan esittelymatkan päätteeksi ja kulloisenkin lahjavalikoimamme mukaan.
  5. Aamiainen tarjotaan yhtenä päivänä, kahdelle henkilölle. Sen voi vaihtoehtoisesti vaihtaa päivälliseen ennakkoon sovitun mukaisesti.
  6. Hans Lankari pidättää oikeuden vaatia korvausta, mikäli asiakas ei osallistu asunnonesittelyihin tai muutoin toimii hyvän tavan vastaisesti tätä tarjoustamme kohtaan.
  7. Asiakkaalla ei ole mitään velvoitetta ostaa tai vuokrata esiteltyjä kohteita.
  8. Asiakkaan on annettava ennakkoon voimassaolevat yhteystietonsa matkan järjestelyjen mahdollistamiseksi, sekä asiakasrekisteriimme liittämiseksi.