Hans Lankarin rahoituspalvelu

Hans Lankari tarjoaa lähes jokaiseen myyntikohteeseensa rahoituksen.

Eli rahaakaan ei tarvitse enää olla! Onko enää mitään syytä lykätä loma- tai sijoitusasuntosi ostoa Thaimaasta?

Pääosin rahoitusta saa muutaman vuoden maksuajalla, mutta jotkin myyjät tarjoavat maksuaikaa jopa 15 vuotta! Muita vakuita ei tarvita, ja asiakkaan luottohistoriallakaan ei ole mitään väliä.

Joihinkin kohteisiimme tarjoamme omaa rahoitustamme ja joissain rahoituksen tarjoaa pankki.

Ehdot ja korot vaihtelevat kohteiden mukaan, mutta parhaimmillaan pääset muuttamaan sisään pieneen omaan kerrostaloasuntoon jo noin 2 000 euron käsirahalla ja loppusumman makselet ILMAN KORKOA. Vakuudeksi riittää asunto itse. 

Hans Lankari on toiminut Thaimaassa jo vuodesta 1998, olemme ylivoimaisesti suurin suomalaisille markkinoille suuntaava kiinteistövälitystoimisto, ja varmuudella se kokenein.

Tunnemme erittäin hyvin varsinkin Pattajan seudun kiinteistövaikuttajat, joista monet rakentajat ovat hyviä tuttaviamme jo yli 20 vuoden takaa, ja olemme päässeet asemaan, jossa pystymme neuvottelemaan ne parhaimmat ehdot suomalaisille asiakkaillemme.

Näistä hyvistä ehdoista hyötyvät kaikki 3 kaupan osapuolta ja näin saadaan juuri sinulle onnistunut asuntokauppa. Näistä hyvistä ehdoista kannattaa tässä markkinatilanteessa ottaa hyöty irti.

  

Esimerkkiasunto:

Kohteessa APP720 uudehko yhden makuuhuoneen TÄYSIN kalustettu asunto: Käteishinta 1 290 000 bahtia ( = noin 36 000 euroa.)

Rahoitus:

Käsiraha 300 000 bahtia ( = noin 8 400 euroa).

Kuukausierät 60 kk 20 000 bahtia / kk ( = noin 600 euroa), käsittely- ja muut kulut 0 euroa. Ei mitään yllätyskuluja, ei muita lainanhoitomaksuja, eikä mitään muita vakuita tai luottohistoriaa!

Tämä, ja monet monet muut rahoituskohteet odottavat ottajaansa. Mikä on sinun valintasi?

Klikkaa tästä ja heitä meitä sähköpostilla, niin räätälöimme sinulle sopivimman kohteen ja rahoitusmuodon.