Tietokonetuki

Ostit marketista komean tietomoottorin, töpseli seinään ja mitään ei tapahdu. Tai puhelinliikkeen kaunis neito myi sinulle hienon internet-liittymän ja taivaalliset lupaukset koti-Suomen uutistarjonnasta internetissä, ”sähköpostit ja senssisivut kotikammariin”, sanoi tyttö. Kotiin uuden vekottimen kanssa ja poks; mitään ei tapahdu. Kaverisi Kalle antoi kotoa Mäntsälästä ostamansa ”veppi-kameran” ja sinulla ei ole aavistustakaan, mihin reikään sen johto lyödään ja miten sitä käytetään. Big C:n tarjoustietokone puhuu lontoota ja sinä haluaisit sen suomen kielelle mutta ei hajua miten toimia.

Onko tuttuja tilanteita? Varmasti monelle, ja on paljon muitakin murheita, joihin tietokoneiden maailmaan lähtenyt törmää ennen kuin on yhtään sinut näiden pahaisten vekottimien kanssa. Hans Lankari on laajentanut palveluitaan tälle erittäin kysytylle elämän saralle. Meillä on taito ja tarvittavat vimpaimet ratkaista murheesi nappuloiden ja vilkkuvien valojen takaa.

PC-tukemme sisältää:

  • Asiantunteva apu tietokoneen hankinnassa
  • Uusien osien asentaminen 
  • Käyttöjärjestelmien sekä muiden ohjelmien asentaminen
  • Web-sivujen toteutus
  • Internet-yhteyden ja sähköpostin käyttökuntoon saattaminen
  • Laitteistovikojen korjaukset
  • Virus- ja palomuuriohjelmien asentaminen ja päivitys
  • Tietokoneen ohjelmien käytön opastus​

Palvelumme käsittää siis PC-tuen, joka tarkoittaa käytännössä suomenkielistä apumiestä, joka tulee kotiisi neuvomaan, opastamaan ja tarvittaessa asentamaan. Murheesi tietokoneen kanssa ratkaistaan sinun omalla kotosuomellasi ja selkeästi kädestä pitäen opastaen.

Palvelumme toimii Pattaya – Jomtien –alueella ja 7 päivää viikossa, klo 09 – 21. Soita Hans Lankarille ja sovitaan tapaaminen! Palvelun hinta on 1000 bahtia jokaiselta alkavalta tunnilta ja isommat työt sovittavissa pakettihintaan.

 

Tietokonetarjous

Monissa asunnoissamme on joko laajakaista (ADSL) tietoliikenneyhteys, tai langaton yhteys verkkoon. Internetin ja sähköpostin käyttö onnistuu siis omalta sohvalta. Omalla koneellasi surffailu netissä kuuluu aina vuokran hintaan!

Jos et voi raahata omaa tietokonetta mukanasi, Hans Lankari tarjoaa  sinulle vuokralle kannettavia tietokoneita. Koneissa on valmiina tarvittavat asetukset verkkoon päästäksesi ja sinulle riittää, kun avaat koneet virtanappulasta ja aloitat surffauksen tiedon valtaväylillä!

Hinta 200 - 400 bahtia / vrk riippuen vuokrajakson pituudesta. Koneet ovat kaikki vähintään 1,6 GHz suorittimella varustettuja uudehkoja koneita. DVD-combo asemilla, vähintään 512 M RAM muistia, 14" tuumainen näyttö, jne.

Mikäli asunnossasi ei ole tietoliikenneyhteyksiä, tai et ole Hans Lankarin majoitusasiakas, on meillä tarjota samaan tietokoneen vuokrahintaan mukaan GPRS-yhteyttä käyttävä verkkokortti, jossa on valmiina SIM-kortti. Eli sama käytön helppous; kone päälle ja netti on käytettävissäsi napin painalluksella. (Maksat ladattavan datan suoraan operaattorin hinnoittelun mukaisesti.)

(Koneiden vuokraajilta peritään takuumaksu, joka riippuu koneen arvosta sekä asiakassuhteesta. Koneita on tarjolla rajoitetusti ja varauksia otetaan tulojärjestyksessä. Kaikille halukkaille ei varmuudella, varsinkaan huippusesongin aikaan, riitä koneita.)

 

Internet-sivut

Eikö yritykselläsi ole vieläkään internetsivuja? Nyt niiden hankkiminen on helppoa ja edullista. Hans Lankarin kautta löytyy apu siihen, että asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi löytävät internetistä tarvittavat tiedot yrityksestäsi. Suunnittelemme ja toteutamme sivustosi juuri haluamallasi tavalla. Soita ja sovi tapaaminen niin kerromme lisää, tämä ei luonnollisestikaan vielä maksa sinulle mitään.

Esimerkkejä Hans Lankarin toteuttamista sivustoista:

Marte Oy