Tietopankki (päivitetty 26.3.2020)

Tällä sivulla on muutamia artikkeleita ja tietopaketteja Thaimaan kiinteistöasioista. Artikkelit on kirjoittanut Jouni T. Ollila ja mikäli artikkeleita lainataan sellaisinaan, edes osittain, on kirjoittaja ja lähde mainittava. Artikkeleiden tieto on tässä julkaistu, jotta jokainen tällä sivulla vieraileva voi tätä informaatiota vapaasti hyväkseen käyttää.

Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta tietojen ajantasaisuudesta tai oikeellisuudesta. (Syystä, että näissä asioissa voi tapahtua muutoksia ennalta arvaamatta, ja on mahdotonta pitää artikkeleita ajan tasalla siinä tahdissa kuin thaimaalaiset viranomaiset muuttelevat sääntöjään, tai niitten tulkintoja. Muutoksia voi tulla yhdessä yössä ja takautuvasti. Thaimaan uskottavuus säännösten luotettavuudessa ei ole ihan samalla tasolla, kuin mihin länsimaalaiset ovat tottuneet. Parhaat tulokset saavutetaan, kun otat yhteyttä omassa asiassasi suoraan meihin, ja autamme sinua kädestä pitäen.)

Databank

 

Rent-To-Buy eli Vuokraosto

Vuokraosto on tapa, jolla voit tehdä asunnon hankinnasta riskitöntä tutustumalla siihen ensin asuen.

Tässä kaupantekotavassa asiakas vuokraa kiinteistön normaalilla vuokrahinnalla, ja pääsee heti asumaan sitä. Jos pidät asunnosta ja toteat sen olevan mielesi mukainen; jopa ostamiseen asti, voit ilmoittaa myyjälle, että päätätkin haluta sen omaksi. Silloin kaikki jo maksamasi vuokrat katsotaan osaksi kiinteistön kauppahintaa, ja lopulle määritellään maksuohjelma, tai voit myös maksaa kerralla.
Jos taas et halua asuntoa ostaa, asut vain vuokrasopimuksesi loppuun, ja asia on sillä selvä. Vuokra maksettiin normaalisti asumisesta niin kuin se olisi maksettu muuallakin.
Eli mitään maksettua vuokraa ei tarvitse "heittää hukkaan", jos asunto miellyttääkin ostoon asti.

Vähän niin kuin saisit koeajettavaksi auton! Nimittäin on kovin järkevää tutustua näinkin suuren rahan hankintaan, kuin asunto on, perusteellisesti. Ja paras keino tutustua on tietenkin asua siellä itse.

Monelle asunnollemme saa käteiskaupan rinnalla vaihtoehdot rahoitukselle ja vuokraostolle. Tässä muutamia esimerkkejä vuokraostokohteistamme. Klikkaa alla olevia otsikoita ja pääset kohteen esittelyyn vilkaisemaan:

APP922 (Luksusluokan kolmio henkeäsalpaavalla näköalalla) 

APP720 (Vasta remontoitu tilava kaksio Jomtienilla)

APP914 (Upea iso asunto merinäköalalla)

APP939 (Suuri kolmio rauhaisalla sijainnilla)

REC097 (Uusi kaksio Jomtienin rantakohteessa)

CS300 (Tilava rivitaloasunto itäisellä Pattajalla)

Valitettavasti läheskään kaikkien asuntojen omistajat eivät suostu vuokraostokauppaan. Kysy kuitenkin Hans Lankarilta rohkeasti millainen kohde sinua kiinnostaisi vuokraostaa, ja me voimme neuvotella puolestasi myyjän kanssa asiasta, tai katsoa sinulle jonkun vastaavan kohteen, jossa se onnistuu.

Mitä enää odotat? Nyt nopeasti yhteys Hans Lankariin ja toteuttamaan vihdoin se pitkään jahkailemasi asunnon hankinta paratiisista! Sillä vuokraostokaupassa sinulle jää aina takaovi auki, ja voit koska tahansa perääntyä kaupasta etkä hävinnyt mitään.

(Jokaisessa vuokraostokohteessamme on myyjän kanssa määritellyt ehdot. Ehtoihin kuuluu jokin minimivuokrasuhde; yleensä vähintään 12 kk. Vuokraostosopimuksen laatimisesta aiheutuu myös ostajalle pienet lakimieskulut, mutta se on kummankin osapuolen suora etu, että on paperilla selvästi se, mistä on sovittu. Kaikesta tästä annamme mielellämme lisätietoja.)

Kiinteistöesittely matkapaketti

Sinulle, joka haluat tehokkaan syventymisen Thaimaan kiinteistömarkkinoihin, on Hans Lankari räätälöinyt paketin, jolla pääset tutustumaan niin kohteisiin kuin lainsäädäntöön ammattitaitoisen ja kokeneen tiimimme kanssa.


Olemme toimineet Pattajalla nyt 23 vuotta ja siitä ajasta suuren osan kiinteistöjen ja asiaan liittyvän juridiikan parissa. Olemme suurin suomalainen välitystoimisto ja varmuudella myös se kokenein.


Tule tutustumaan Pattajan kiinteistömaailmaan!

Jos olet vasta Suomesta lähdössä, voit liittää esittelypakettimme lomaasi. 
Jos olet jo Thaimaassa, mutta vierailulla esim Phuketissa, Hua Hinissä, Bangkokissa, Chiang Maissa tai muualla, voit pujahtaa nopean reissun meille Pattajan seudulle.

Olemme paketoineet sinulle matkan joka käsittää:
-ilmainen kyyti Bangkokin lentokentältä Pattajalle ja takaisin
-ilmainen majoitus Pattajan seudulla
-ilmainen aamiainen kahdelle
-ilmainen lahja valintasi mukaan

Kuskimme odottaa sinua Bangkokin lentokentällä nimikyltin kanssa. Rentouttava, ilmainen kyyti luotettavien kuskiemme ajamana, vähän tavallista taksia paremmalla pirssillä, valitsemaasi meidän tarjoamaan majoitukseen Pattajalla alkaa.

Päästyäsi perille Pattajalle, majoitut asuntoon, voit rentoutua ja asettua taloksi. Seuraavana päivänä on meidän tarjoama aamiainen tai päivällinen valintasi mukaan. Matkaan kuuluu muutama esittelytilaisuus, joihin osallistuminen on paketin 
edellytys. Esittelytilaisuudet ovat hyvin rentoja ja vapaata turinaa asunnoista.

Näillä tilaisuuksilla ei ole mitään tekemistä lomaosakekaupan tyylin kanssa, jossa painostetaan ja aivopestään tuntitolkulla. 
Meillä esittelytilaisuudet ovat mukavaa jutustelua ja ilman mitään muita velvoitteita sinulta.


Esittely tapahtuu selvällä suomen kielellä. Sinulla on hyvää aikaa turista kanssamme omistamiseen ja lainsäädäntöön liittyvistä asioista, sekä Thaimaasta yleensäkin. Käymme kanssasi läpi kaikki omistamisen muodot, asunto-osakeyhtiöitten säännöt ja lainsäädännön, rahoitusmahdollisuudet, vuokrauspalvelut, kiinteistönhuoltoasiat, kaupankäynnin juridiikan, hinnoittelupolitiikat, oikeusturvan ja kuluttajansuoja-asiat, sijoitusaspektit, sekä kaiken mikä mieleesi juolahtaa.

Kaiken tämän tarkoitus on antaa sinulle hyvä käsitys Thaimaan ja Pattajan kiinteistöasioista, ja tuntea itsesi varmaksi asuntoasioitten suhteen. Tarkoituksemme on antaa realistinen ja tietopohjainen kuva asuntoasioihin täällä Thaimaassa, 
ja vastata kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin juurta jaksain.

Esittelytilaisuuksien jälkeen sinulla on aikaa kuluttaa aikaa Pattajan markkinoilla tai rannalla, miettien päätöstäsi ja oman loma-asunnon hankintaa uudelta, konkreettisemmalta tietopohjalta. 

Lomasi jälkeen kuskimme vie sinut jälleen lentokentälle ja lisäksi saatte meiltä vielä yllätyslahjan.

Toivomme, että tästä esittelyreissusta jää sinulle hyvä maku ja saat sen jälkeen rauhassa miettiä, onko Thaimaa sinun asuntosijoituksesi kohde. Ilman mitään velvoitteita ja helppoheikki- tai lomaosakemyyntimetkuja!


Ota yhteyttä Hans Lankarin toimistoon, soita +66 86 99 100 13 tai pistä mailia osoitteeseen info@hanslankari.com

Unelmien loma voi alkaa!


Ehdot:

  1. Majoitus ilmainen 3 päivän ajan. Asiakkaan maksettava veden ja sähkön kulutuksesta. Edellyttää osallistumista esittelytilaisuuksiin. Majoitus valitaan kulloisenkin varaustilanteen mukaan.
  2. Esittelymatkan ajankohdasta ja järjestelyistä on sovittava ennakkoon Hans Lankarin kanssa.
  3. Hans Lankari co ltd pidättää kaikki oikeudet muuttaa tämän paketin ehtoja aina peruuttamiseen asti.
  4. Lahja luovutetaan esittelymatkan päätteeksi ja kulloisenkin lahjavalikoimamme mukaan.
  5. Aamiainen tarjotaan yhtenä päivänä, kahdelle henkilölle. Sen voi vaihtoehtoisesti vaihtaa päivälliseen ennakkoon sovitun mukaisesti.
  6. Hans Lankari pidättää oikeuden vaatia korvausta, mikäli asiakas ei osallistu asunnonesittelyihin tai muutoin toimii hyvän tavan vastaisesti tätä tarjoustamme kohtaan.
  7. Asiakkaalla ei ole mitään velvoitetta ostaa tai vuokrata esiteltyjä kohteita.
  8. Asiakkaan on annettava ennakkoon voimassaolevat yhteystietonsa matkan järjestelyjen mahdollistamiseksi, sekä asiakasrekisteriimme liittämiseksi.

Hans Lankarin rahoituspalvelu

Hans Lankari tarjoaa lähes jokaiseen myyntikohteeseensa rahoituksen.

Eli rahaakaan ei tarvitse enää olla! Onko enää mitään syytä lykätä loma- tai sijoitusasuntosi ostoa Thaimaasta?

Pääosin rahoitusta saa muutaman vuoden maksuajalla, mutta jotkin myyjät tarjoavat maksuaikaa jopa 15 vuotta! Muita vakuita ei tarvita, ja asiakkaan luottohistoriallakaan ei ole mitään väliä.

Joihinkin kohteisiimme tarjoamme omaa rahoitustamme ja joissain rahoituksen tarjoaa pankki.

Ehdot ja korot vaihtelevat kohteiden mukaan, mutta parhaimmillaan pääset muuttamaan sisään pieneen omaan kerrostaloasuntoon jo noin 2 000 euron käsirahalla ja loppusumman makselet ILMAN KORKOA. Vakuudeksi riittää asunto itse. 

Hans Lankari on toiminut Thaimaassa jo vuodesta 1998, olemme ylivoimaisesti suurin suomalaisille markkinoille suuntaava kiinteistövälitystoimisto, ja varmuudella se kokenein.

Tunnemme erittäin hyvin varsinkin Pattajan seudun kiinteistövaikuttajat, joista monet rakentajat ovat hyviä tuttaviamme jo yli 20 vuoden takaa, ja olemme päässeet asemaan, jossa pystymme neuvottelemaan ne parhaimmat ehdot suomalaisille asiakkaillemme.

Näistä hyvistä ehdoista hyötyvät kaikki 3 kaupan osapuolta ja näin saadaan juuri sinulle onnistunut asuntokauppa. Näistä hyvistä ehdoista kannattaa tässä markkinatilanteessa ottaa hyöty irti.

  

Esimerkkiasunto:

Kohteessa APP720 uudehko yhden makuuhuoneen TÄYSIN kalustettu asunto: Käteishinta 1 290 000 bahtia ( = noin 36 000 euroa.)

Rahoitus:

Käsiraha 300 000 bahtia ( = noin 8 400 euroa).

Kuukausierät 60 kk 20 000 bahtia / kk ( = noin 600 euroa), käsittely- ja muut kulut 0 euroa. Ei mitään yllätyskuluja, ei muita lainanhoitomaksuja, eikä mitään muita vakuita tai luottohistoriaa!

Tämä, ja monet monet muut rahoituskohteet odottavat ottajaansa. Mikä on sinun valintasi?

Klikkaa tästä ja heitä meitä sähköpostilla, niin räätälöimme sinulle sopivimman kohteen ja rahoitusmuodon.