Tiedote uusista viisumisäännöksistä

(Päivitetty 12.12.2022)

Thaimaa kouristelee turismin kuivumisen tuskissa. Syyt ovat maailman taloudessa osin, osin muitten turistikohteitten kilpailukyvyssä, mutta liian usein tulee uusia iskuja turismiin viranomaisten taholta. Tähän soppaan kun vielä kaadetaan Thaimaan sisäpolitiikan kompurointi, poliisin kyvyttömyys selvittää ulkomaalaisiin kohdistuvat rikokset, ja mm. Helsingin Thaimaan suurlähetystön täydellisen epäasiallinen käyttäytyminen asiakkaitaan kohtaan, niin on aivan selvä ettei Thaimaan oikeasti ole kiinnostunut mistään turismin elvyttämisestä. Siteerataksemme Thaimaan Helsingin lähetystön thaimaalaista virkailijaa, joka turistiviisumin lentolippuvaatimusta ihmettelevälle suomalaiselle asiallisesti käyttäytyvälle herrasmiehelle kertoi, että "sinä olet suomalainen, sinun tulee pysyä Suomessa!" (Herää kuitenkin kysymys, että mitä hemmettiä tämä virkailija sitten Suomessa tekee...;-)

Viisumisäännökset saattaavat aiheuttaa päänvaivaa, mutta niitten ei pitäisi aiheuttaa, sillä jokaisen on kovin helppo järjestää viisumiasiansa kuntoon jollain tapaa. Ota yhteys Hans Lankariin, jos tunnet tämän viisumiasian olevan sinulle murhe, ja räätälöimme sinulle maassaolon asiat kerralla kuntoon!

Viisumimurheita? Ne voi ratkaista oikea apumies; Hans Lankari!

Hans Lankarin talven 2022 tarjous viisumimurheissa painiville on uusi pakettimatka, jolla saat joko 3 tai 6 kk Thaimaassa oloa mahdollistavan turistiviisumin. 

Matkan sisältö:
Kello 19 nouto Pattajan seudulta majapaikastasi. (Lähtöjä maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin.) Noin klo 06 saapuminen rajalle, jossa rajamuodollisuudet ja sitten aamiainen. Rajan ylitys ja kuljetus hotelliille. Hotellissa yövytään 1 yö. Mukava tapa rentoutua ja antaa toisten huolehtia viisumin hakemisesta.

Passisi käy tällä välin Thaimaan lähetystössä, ja siihen hankitaan sinulle viisumi Thaimaaseen. Valintasi mukaan joko 3 tai 6 kk maassaoloa. Viisumiasioinnin hinta kaikkine kuluineen on matkan hinnassa sisällytettynä. Hotellissa matkapakettiin kuuluva aamiainen myös toisena aamuna.

Kotiin Pattajalle palataan sitten kolmannen päivän iltapäivänä ja tämä kuljetus luonnollisesti kuuluu pakettiin;-)

Hinnat:
3 kk maassaoloa antava 1:n maahantulon TR-viisumilla 14 500 bahtia.
6 kk maassaoloa antava monikerta maahantulon TR-viisumilla 19 500 bahtia.
(Paikkoja rajoitetusti ja matkaanlähtijöitä otetaan varausjärjestyksessä. Varaa matkasi riittävästi ennen maassaolosi umpeen menoa!)