Hans Lankarin lentokenttäkyydit ja muut kuljetukset

(Päivitetty 12.12.2022)

Jos haluat, että pitkän lennon jälkeen siirtyminen majoitukselle olisi mahdollisimman yksioikoinen ja helppo elämys, voit varata Hans Lankarilta taksikyydin. Kuljettajat ovat vakiokuljettajiamme, jotka tuntevat niin lentokentän, välimatkan kuin vuokramajoituksiemme ja hotellien sijainnit hyvin. Ja kyydin varaaminen on tietenkin kotoisella suomen kielellä helppoa.

Erittäin tärkeä näkökohta on, se aamuyöllä kohti lentokenttää lähtevä kuljetus: On hyvä olla suomenkielinen numero mihin soittaa jos aamun hämärissä kentälle päin tilattu kyyti ei ala saapua!

Sekä jää kaikki turhat väärinkäsitykset kokonaan pois; kuski on vastassa silloin, kun on sovittu ja siinä paikassa kuin on sovittu!

Bangkokin Suwarnabhumin kentällä kuljettaja odottaa sinua tuloaulassa 2. kerroksessa, lähellä uloskäyntiä numero 3 nimilappu kourassa.  
Kuski kantaa laukkusi autoon ja kuljettaa tyhmiä kyselemättä sekä ilman lisäveloituksia sinut suoraan majoituksellesi.

 

Ajoneuvoina käytämme uudehkoja henkilö-, tila-/farmariautoja sekä pikkubusseja, joissa on reilusti tilaa niin jaloille kuin laukuille. Isommalle orkesterille löytyy myös minibussi karaoke-varustein.

Pattaya - lentokenttä (Suwarnabhumi) -välillä palvelun hinta on 1 500 bahtia, lentokenttä (Suwarnabhumi) - Pattaya -välillä hinta on henkilöautolla 1 600 bahtia, tila-autolla 2 000 bahtia ja minibussilla 2 500 bahtia. Hinnat sisältävät luonnollisesti kaikki moottoritiemaksut. (Maksun kuljetuksistamme voit myös hoitaa ennen matkaa eurooppalaiselle tilille, jolloin ei tarvitse käteisen kanssa läträtä ja rahanvaihtopisteitä heti kentällä etsiä.)

Matka-aika Pattajan ja Suwarnabhumin lentokentän välillä on liikenneolosuhteista riippuen 70 - 100 minuuttia. 

Muista myös kuinka helppoa ja toimivaa palvelua tarjoamme muihin kuljetustarpeisiisi!

Voit suomen kielellä tilata meiltä kyydin vaikkapa:

 • Koh Sametille, Koh Changille tai Sattahib:n rannoille
 • päiväretkelle Bangkokiin shoppailemaan
 • koko perheen kauppareissulle Pattajan marketteihin
 • KhaoCheeChan -vuoren kultaista buddhaa ja Silverlake-puistoa katsomaan
 • kelluvalle torille matkamuistoja ostelemaan
 • Cartoon Network / Ramayana vesipuistoon
 • eläintarharetkelle, krokotiilipuistoon,"Underwaterworld"-merimaailmaan
 • Sattahipin tai Baeng Sareen rannoilla
 • golfaamaan
 • tuttuja tai sukulaisia tapaamaan kauemmas Isaaniin
 • Hua Hin / Cha Am "vastarannan"-reissulle
 • isompia ostoksia tai pikku muuttoa tekemään

Kuljettajamme on koulutettu ajamaan asiallisesti ja käyttäytymään kohteliaasti. Heille on teroitettu, kuinka määränpäähän pitää ajaa reippaasti, mutta kaahaamatta ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Ja mikä tärkeintä; heille on myös etukäteen selvitetty, MINNE he ovat sinua viemässä, ja jää se tumpelointi ja harhailu kokonaan pois matkasta.

 

Hans Lankarin valikoimasta löytyvät mm. seuraavat autot:

 

Hyundai Grand Starex VIP, 2014

7 paikkainen pieni minibussi, jossa todelliset VIP-luokan matkustustilat. Takatilassa sähkösäätöiset makuuasentoon taitettavat ja jalkatuelliset istuimet, joille häpeää lentoyhtiöitten ykkösluokkakin. Takamatkustajilla oma viihdekeskus, jossa omat erilliset stereo, ilmastointi sekä 22 tuumainen näyttö, invertteri, paljon säilytystilaa ja ikkunat tyyliä "tositummat + verhot" yksityisyyden takaamiseksi. Auto on erittäin hiljainen, puhtaalle tuoksuva ja mukava matkustaa. Iso turbodiesel moottori takaa tarvittaessa turvalliset ohitukset.

 

 

Chevrolet Trailblazer / Toyota Fortuner

Tilava 4-ovinen mutta 7 paikkainen maasturi, jossa normaalit 5 henkilöauton istuinpaikkaa, sekä tavaratilassa lisäistuimet joko perheen pienimmille, tai sitten isoille matkatavaroille.

 

 

 

Toyota Camry

Tilava 4-ovinen sedan, jossa matkustaa erittäin mukavasti. Tavaratila riittää 1-2 hengen matkatavaroille, mutta jos laukkuja on paljon, tai päälukuna 3 tai enemmän täysin pakanneita pitkämatkalaisia, suosittelemme tila-autoon päivitystä. 

 

Toyota Commuter

Pitkä ja korkea, hiljainen ja tilava sisätiloiltaan, 16 henkilölle rekisteröity, 2 ilmastointilaitetta, D4D moottori, jossa hyvin voimaa.
Sisällä DVD/VCD soitin jossa 17" näyttö matkustajille, cd/mp3 soittimet ja erittäin hyvät äänentoistolaitteet aina karaoke varustusta myöten.

 

Varaa kuljetuksesi selvällä suomen kielellä osoitteesta:

 

info@hanslankari.com 
tai puhelimitse / WhatsApp viestillä numeroista 
+66 96 701 1971 tai +66 86 99 100 13
NÄISTÄ NUMEROISTA TAVOITAT MEIDÄT, JOS JOSTAIN SYYSTÄ ET LÖYDÄ KULJETTAJAA,
KUN OLET KYYDIN TILANNUT TAI ON MUUTA MURHETTA ASIASSA.
SELVÄLLÄ SUOMEN KIELELLÄ!