Ajoneuvovuokraus

Uutisissa ja keskustelupalstoilla on jo vuosia raportoitu, kuinka thaimaalaiset vesiskootterivuokraajat niin Pattayalla kuin Phuketissa tekevät säännöllistä ja jokapäiväistä bisnestä huijaamalla turisteja: Annetaan vuokralle vesijetti, ja sitten kun se ajelu on päättynyt ja asiakas palauttaa laitteen, on siihen muka tullut joku mittava pohjavaurio. Vaaditaan kymmenien tai satojen tuhansien bahtien korvauksia, ja vaadetta tukee reilu porukka vuokraajan kavereita, ja asiaan palkatut poliisit. Turisti maksaa kovan rahan.
Tätä tapahtuu säännöllisesti, ja liian usein myös autojen ja mopojen vuokrauksessa.

Jos haluat välttää nämä ikävyydet, ota ajoneuvosi vuokralle tutulta ja turvalliselta vuokraajalta; Hans Lankarilta. Me emme jaksa joka naarmua laskea, ja perustamme koko vuokraustoiminnan rehtiyden, asiakkaaseen luottamisen, liiketoimen jatkuvuuden sekä hyvien asiakassuhteitten perustalle. Mielestämme vuokra on se korvaus, mikä saadaan siitä, että vehje on käytössä ja kuluu. Mielestämme myös takuurahan tekosyillä pidättäminen on suoranaista kusettamista. (Ei sitä kauniimmin tarvitse kuvailla.) 

Hans Lankarilta löytyy vuokrattaviksi niin 2- kuin nelipyöräisiäkin ajopelejä, niin päivän kuin kuukauden vuokrajaksoiksi. Ajopelit toimitetaan sopimuksen mukaan sinulle hotellillesi / majoituksellesi ilman eri maksua. (Sovittava erikseen ja ennakkoon.) Kysäise päivän varaustilanne ja tarjouksemme!

2-pyöräiset

Hyvin huoleton ja näppärä liikkumismuoto Pattayan seudulla on moottoripyörä. Luokassa alle 125 -kuutioiset meillä on monenlaisia ja monen värisiä; manuaalivaihteilla, puoliautomaatteja sekä automaatteja. Varusteltuja ja "karvalakkimalleja". Hinnat mallista ja sopimuksen pituudesta riippuen 150 - 250 bahtia / vrk; ei kilometrirajoituksia, ei muita kuluja. Vauhtia tai näyttävyyttä enemmän vaativalle, sekä jos mielesi halajaa pidemmille ajoreissuille, meillä on tarjota isompi kuutioisia katu-, enduro-, chopper-, supermoto-, ja street-fighterpyöriä. Hinnat teholuokasta, vuokrajaksosta sekä pyörän arvosta riippuen 400 - 2000 bahtia / vrk.

Mallistostamme löytyy mm. alla olevat:

Yamaha Nouvo Elegance 135cc

 

Honda PCX 150cc täysin tuunattu ja parhaat lisävarusteet

 

Honda CBR-1100 XX Blackbird, "fighter", jossa "huutoputki" ja kaikki turha karsittu. Herättää kunnioitusta kanssatielläliikkujissa, ja on erittäin turhauttavaa yrittää löytää ketään, kuka tarjoutuisi pieneen kisaan.

 

4-pyöräiset "mönkijät"

Mukava ja tyylikäs tapa kruisailla Pattayan seudulla on ns. mönkijällä. Meillä on nyt tarjolla muutama näitä huippusuosittuja ajopelejä teholuokissa 110 - 500 kuutiota; niin katurengastuksella kuin nappulapyörillä. Hinnat välillä 500 - 1500 bahtia / vrk.

Isot herrasmies skootterit

400 - 500 kuutioiset, mukavalla istuimella niin kuskille kuin pelkääjälle, kaikilla varusteilla, jne. Skootterissa on lähes auton mukavuus, mutta silti moottoripyörän ketteryys ruuhkaliikenteessä ja parkkeeratessa.

Autot

Autoissa meillä on tarjolla ns. järkikulkupelejä, joilla on mukava ja taloudellista ajaa pitkiä matkoja. Nämä autot ovat normaaleja hyvin mielikuvituksettomia, mutta järkeviä perheautoja kuten esim. Toyota Yaris Ativ 4 ov. 2019, moottorilla 1,2 l. Toyota Camry 4 ov., moottorilla 2,0 l. Tavaratilaa vaativalle on lavamallin "pick-up":eja sekä 2- että 4-ovisena. Diesel moottorilla ja hyvillä varusteilla:
 

Toyota Yaris Ativ: 
Perusluokan perheauto, jossa tilava takakontti. 1,2 litran bensiinimoottori, automaattivaihteisto, 4 ovea, huippuvarusteet ja hyvät ajo-ominaisuudet: Takapenkki taittuu sekä selkänojaltaan, antaen tosi paljon tavarankuljetuskapasiteettia. Soveltuu erinomaisesti maakunnan reissulle tai kaupunkipyörittelyyn koko perheelle. Vuokrahinnat 1 500 bahtia / vrk. 1-3 vrk suhteella. 1 200 bahtia 4-7 vrk. suhteella. 1 000 b vrk 8-15 vrk suhteella.

 

Chevrolet Trailblazer:
Tilava miehekäs nelivetoinen maasturi; 2,8 turbo diesel, normaalien 5 istuimen lisäksi takana kolmas rivi pikkuistuimia, jotka taittuvat tarvittaessa tavaratilaksi. Kaikki varusteet kameroista soittimiin, ja hiljainen iso auto jolla istut korkeammalla, ja maavara riittää huonommillekin teille. Vuokrahinnat 1 500 bahtia / vrk. 3-5 vrk suhteella. 1 300 bahtia 5-10 vrk. suhteella. 1 000 b vrk 10-15 vrk suhteella. Pidemmät suhteet neuvoteltava tapauksen mukaan.
Tätä mallia löytyy kahta väriä.

 

BMW M5:
Hänelle jolla pysyy auto hanskassa, ja jolle ajaminen on nautintoa. Tämä on BMW 5-sarjalaisten kuningas: V8 tuplaturbo 4,4 litrainen moottori päivitettynä ECU-ohjelmalla antaa kivat hieman päälle 700 hevosvoimaa. Sähköautopellet ajelee ompelukoneen moottoreilla, mutta "kasissa" on VOIMAA ja äänet jotka luovat uskottavuutta. Auton viihdelaitteisto on sikäli turha, että parhaan musiikin matkalla saa kun avaa takaikkunat ja antaa SOIDA!

Vuokrahinta reilusti Mirage- ja Jazz-miesten ulottumattomissa, ja varaamme oikeuden vuokrata tätä vain henkilöille joilla on osoittaa kokemusta autonhallinnasta...

 

 

Ford Ranger 2014

3.2l automaattivaihtoisto 200 hevosvoimainen maasturi, jossa riittää vääntöä joka lähtöön. Maasturi on nelivetoinen, jolla pärjää jokaisessa olosuhteissa! Tilava 5-paikkainen mukavat istuimet ja parhaat lisävarusteet. 

 

Ford Focus TDCI 2012

2.0 l moottori, 143hv, 400Nm, sport alusta, paras malli, automaattiset ajovalot ja pyyhkimet, nahkasisustus, 2 x ilmastointi. Uusi, luotettava ja voimakas ajomiehen auto!

 

Volkswagen Scirocco 2.0 TSI vm. 2013

Sporttinen ja näyttävä pikkupaholainen, joka erottuu liikenteessä edukseen, ja yleensä myös erottuu valoista lähtevän porukan etummaisena. Nahkasisustus, urheilulliset istuimet, DSG-laatikko, jossa rattivaihteet ja kaikki herkut muutoinkin. Moottori 2.0 turbo, jossa 210 hevosvoimaa ja uskomaton vääntö. Pieni paino takaa että jokainen hevosvoima on 115%:ssa hyötykäytössä!

Vuokrataan hyviin käsiin, mutta ei Hondamiehen budjetilla ollenkaan...

Hyundai Grand Starex VIP
7-paikkainen, sähkösäätöiset kapteeni-istuimet, navigaattori, 2 x stereot, 2 x näyttö; takaistuimille 22", DVD-soitin ja dolby surround, 2 x ilmastointi, invertteri, pimennysverhot, reilusti jalkatilaa sekä tavaratilaa ja kaikki herkut.
2,5 CRDI moottori, automaatti, peruutuskamera, GPS-paikannus, jne.
Todellinen herrasväen matkantekoväline.
Vuokrattavana kuskilla tai ilman.