Kiinteistönhuolto

Hoidamme kiinteistösi valvonnan ja ylläpidon poissaolessasi vastuullisesti ja pidämme sinut ajan tasalla jokaisesta asiasta, joka kiinteistöäsi koskee. Palvelumme käsittää huolto- ja tarkistuskäynnit kiinteistössäsi itse määrittelemälläsi tiheydellä, sekä kaikki mahdolliset jatkotoimenpiteet, joita tarvitset. Tarkistamme valitsemallasi laajuudella eri asioita.

Voit valita sinulle tarpeelliset palvelut mm. seuraavista:

 • postin talteen kerääminen ja/tai jälleenlähettäminen
 • laskujesi maksaminen asiakastililtäsi
 • nurmikon ja puutarhan hoito, kasvien kastelu
 • tuulettaminen, siivoamiset ja jätehuollot. (Usein näkee, että roskat mätetään ohikulkijoiden toimesta tontille, jolla ei ole pitkään aikaan liikettä. Kun jätettä alkaa syntyä, alkaa myös varkaita kiinnosta ko. kohde, jossa mitä ilmeisimmin ei kukaan asu.)
 • toimimme tarvittaessa, mikäli poissa ollessasi laskut osoittautuvat virheellisen suuriksi
 • halutessasi teemme käännökset thaista suomeksi (tai päinvastoin) sinulle saapuvasta postista ja muusta asiaan liittyvästä
 • -lakiasioittesi hoitaminen poissa ollessasi. (Jotkut sinulle saapuvat kirjeet vaativat asioiden välitöntä hoitamista, jottet menetä etujasi.)
 • samalla myös tarkistamme tontillesi varastoimiesi ajoneuvojen, tai muun omaisuuden kunnon ja raportoimme sinua tarvittaessa
 • lisäpalveluna asennamme kiinteistöösi etäkameran, jonka kuvia voit tilata milloin haluat matkapuhelimeesi MMS-viestinä
 • tarkistuskäynnillä tarkistetaan joka nurkka kiinteistöstäsi niin, ettei mitään jää huomaamatta.
 • hoidamme kaapeli-TV:n jälleenkytkennän, jääkaapin virran kytkennän, siivouksen, tuulettamisen ja muun tarvittavan valmiiksi ennen saapumistasi niin, että kun saavut takaisin, pääset asumaan suoraan ilman ikäviä alkuvalmisteluja. Kiinteistösi on kuin olisit ollut poissa vain muutaman tunnin.

Suurena etunasi on esimerkiksi mahdollisten vesi-, sähkö-, varkaus-, sää- ja tuholaisvahinkojen havaitseminen ajoissa ennen kuin tuhoa aiheutuu enempää. Tartumme myös tällaisissa tapauksissa välittömästi toimenpiteisiin. Tehtävämme on estää mahdollisimman pikaisesti minkään ylimääräisen vahingon aiheutuminen ja suomalaista maalaisjärkeä käyttäen toimimme tilanteen edellyttämällä tavalla. Luonnollisesti olemme sinuun välittömästi yhteydessä ja neuvottelemme jatkotoimenpiteistä. Mutta monesti ihmisiin ei saada heti yhteyttä ja tilanne vaatii nopeaa toimintaa. Tällaisissa tapauksissa on järjen käyttö sallittua. Takaamme, että toimimme suomalaiseen tyyliin ja oikein.

Kaiken kaikkiaan: Pidämme sinut koko ajan ”jyvällä” siitä mitä sinun kiinteistöllesi tapahtuu poissa ollessasi ja toimimme sinun etujesi mukaisesti. Ota meihin yhteys ja räätälöimme sinun kohteellesi sopivan palvelupaketin ja teemme tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Puhelinsoitto riittää ja saat tarjouksemme.