Punta Cana, Dominikaaninen

Ref.: DR103

Yleiskuvaus

Turismistaan tuttu Punta Cana, ja erityisesti sen Bávaron alue, ei jätä ketään kylmäksi!
Rannat ovat mitä upeinta Karibian hohtoa, ja elämä leppoisaa Bachatan ja latinomusiikin säestämää. Ihmiset avoimia ja aidosti tunteensa näyttäviä, ystävällisiä vierailijoille ja täynnä romantiikka.
Useat lentoyhtiöt lentävät Euroopasta suoraan Punta Canaan; Finnair, KLM, Air France, British Airways, Iberia, Lufthansa, ja monet muut. Keski-Eurooppalaiset ja pohjois-Amerikkalaiset turistit ovat ottaneet omakseen Punta Canan, ja itse asiassa koko Dominikaanisen. Maan turisteista on käytännössä kaikki joko näiltä alueilta, tai etelä-Amerikasta. Maassa ei näy kiinalaisia, intialaisia tai arabimaista tulleita.
Mutta käytännössä voit valita lennon mille tahansa maan kentistä, sillä saari ei ole iso, ja pahimmillaan noin 2-3 tunnin taksimatkan päässä on vaikka pääkaupungin Santo Domingon kenttä "Las Americas"; tai Puerto Plata.

Dominikaanisessa ei tunneta ajatusta, että ulkomaalaisen pitäisi maksaa kymmenkertainen sisäänpääsymaksu paikallisiin verrattuna, maanomistus on vapaata kenelle tahansa, yhtiön omistus vapaata kansalaisuuteen katsomatta, alkoholin myynti on vapaata jokaiseen vuorokauden aikaan, viihde-elämän palvelut toimivat tarvittaessa läpi yön aamuun asti, alkoholin mainostaminen, korttipelit , nopat, tikkataulut ja muut turmioon vievät synnit aina casinoihin asti ovat laillisia. Miehet pukeutuvat miehiksi ja naiset naisiksi; eikä tässä ole jatkuvaa sekaannusta, koirat osataan pitää kiinni eikä ne juoksentele laumoina vapaina kaduilla. Maassa toimii sananvapaus ja demokratia, maassa ei olla kuultukaan siitä, että ulkomaalaisen pitäisi ilmoittaa 24 tunnin sisään olinpaikkansa vaihtamisesta tai ilmoittautua 90 vuorokauden välein, viisumisäännökset huomattavan vapaat, maassa saa vapaasti käyttää sähkötupakkaa, katolilainen kulttuuri ja elämänarvot ovat hyvin lähellä suomalaista maalaisjärkeä ja tuntuvat normaaleille, maan kieli - espanja - on meille suomalaisille kohtuullisen helppo oppia tai edes lukea auttavasti (tosin englannilla pärjää oikein hienosti), ulkomaalaiset ovat vapaita harjoittamaan niitä ammatteja mitä paikallisetkin, ilmasto on lämmin ja kuiva; ei kuuma ja kostea, maata hallitseee demokraattisesti valittu presidentti joka noudattaa länsimaisia ihmisoikeuksia, maahan saapuminen sallitaan vaikka kuinka monta kertaa eikä ketään käännytetä maahantulossa sen takia että olisi käynyt "liian monta kertaa" maassa, maan päämies ei ole koskaan nimittänyt lemmikieläimiään ilmavoimien kenraaliksi (...;-) 
Pidempään lomaileva arvostaa erityisesti viisumilainsäädännön täydellistä helppoutta!

Tällä hetkellä Coronavirus riepottelee maailmaa eri tavoin, ja eri maat ovat suhtautuneet asiaan omilla tavoillaan. Dominkaanisessa ei tätä kirjoitettaessa (elokuu 2020) ole rajoitteita turisteille; maahan saapuminen on vapaata eikä mitään karanteenia ole.
(Maassa oli keväällä ja alkukesästä osittainen ulkonaliikkumiskielto, mutta se on päättynyt ja sen uusiutumisesta ei ole tietoja.)
Finnair lentää sekä Punta Canaan että Puerto Plataan normaalisti talvella, mutta nyt ei ole selvillä mikä on Finnairin politiikka tulevaan talveen. British Airways, Air France ja Iberia näkyvät myyvän lentoja Helsingistä vaihdon kanssa Euroopassa, kumpaan tahansa suuntaan.

Hans Lankari tarjoaa paikan päällä suomenkielisen apumiehen, eli esimerkiksi kuljetus lentokentältä, opastetut matkat ja retket, golf, vesiurheilu ja ajoneuvovuokraus onnistuu meiltä ensimmäisellä kotimaisella!
 

Muuta tietoa

Tässä kohteessamme on kuntosali, upea allas, suora rantasijainti, suoraan Bávaron keskustassa, täysin varusteltu puutarha-asunto.
Tässä samassa taloyhtiössä on meillä monta eri asuntoa; kokoluokat 58 neliön kaksioista 190 neliöisiin kolmioihin.

Esimerkkikohteen hinnat euroissa. (Sivuston formaatti esittää numeroiden edessä Baht-symbolin, jota ei ylläpito ole saanut muutettua €-merkiksi.)

Katso myös kohteemme DR101, DR102 ja lisää on tulossa...

Yleiskatsaus

 • Tyyppi: Asunto-osake
 • Rakennusvuosi: 2005
 • Pinta-ala: 80 Sqm
 • Asuintila: 80 Sqm
 • Kerros: 1
 • Kerroksia: 5
 • Makuuhuoneita: 1
 • Kylpyhuoneita: 1
 • Olohuoneita: 1
 • Parvekkeita: 1
 • Keittiötilat tyyppi: European Kitchen
 • Kalustustyyppi: Täysin kalustettu
 • Näköala tyyppi: Pool View

Vuokrahinnat

 • Päivävuokra: ฿ 150 / vrk
 • Viikkovuokra: ฿ 400 / viikko
 • Kuukausittain: ฿ 1,200 / kuukausi
 • 6 kuukausi: ฿ 1,000 / kuukausi
 • 24 kuukausi: ฿ 900 / kuukausi
Ilmastointi
Lämmin vesi
Kattotuulettimet
Osittain kuuma vesi
Pesukone
Varavesijärjestelmä
Poreallas
Kylpylä
Kaapeli- /Satelliitti-TV
Stereot
Taulu-tv
Baari
Verhot / kaihtimet
Sisäänrakennetut kalusteet
Kiintokalusteet / Liittimet
Beachfront
Merinäköala
Mikroaaltouuni
Sähköinen uuni
Neljä polttimen liesi
Täysi astiat
Täysi ruokailuvälineet
Kaasuliesi
Kaasu-uuni
Jääkaappi / pakastin
Leivänpaahdin
BBQ
Parkkipaikka
Autokatos
Autotalli
Puutarha
Pysäköintialue
Joukkoliikenne
Paviljonki
Terassi
Parveke/Terassi
Kerhotalo
Yhteinen uima-allas
Kuntosali
Leikkikenttä / Puisto
Allasbaari
Allas / Poreallas
Ulkosuihku
Urheilutilat
Tenniskentät
Oleskeluhuone
Pyykkitupa
Varastohuone
Liinavaatteet
24-tunnin vartiointi
Hälytysjärjestelmä
Yhteinen turvallisuus
Kauko-ohjattava portti
Avainkorttijärjestelmä
Yövartiointi
Ulkoiset valvontakamerat
Yksityinen turvallisuus
Turvallisuusasioiden
Valvontakamera
Liikekeskus
Julkinen vesi
Kahvi / tee laitteet
Portinvartija
Valuutanvaihto
Sähkö
Liikuntarajoitteisille
Internet
Internet käytettävissä
Pesulapalvelu
Siivoojapalvelu
Minimarket
Ravintola
Huonepalvelu
Tallelokero
Vesi
Langaton internet
Bussikuljetus