Tervetuloa kiinteistönvälitysosioomme

Hans Lankari Co. Ltd. on thaimaalainen yritys jonka johto on suomalainen. Keskitymme tällä hetkellä Pattaya - Jomtien - Naklua -alueelle. Myymme kiinteistöjä, vuokraamme huoneistoja, järjestelemme kaikki byrokraattiset koukerot ja käännämme kaikki asiakirjat sinun kielellesi. 
 
Haluatko myydä tai vuokrata omistamasi kiinteistön?
Kiinteistönvälitystoimintamme käsittää tällä hetkellä noin 1 000 kohdetta, vuokrattavia ja myytäviä: maata, asunto-osakkeita, taloja, teollisuuskiinteistöjä, yrityksiä sekä liikehuoneistoja. Erilaisilla ponnisteluilla saamme näkyvyyttä potentiaalisille kiinteistön ostoa suunnitteleville asiakkaille. Mainostamme painetussa mediassa Italiassa, Thaimaassa, Ruotsissa, Norjassa sekä Suomessa, hyväksikäytämme sähköistä markkinointia monin verroin aikaisempaa enemmän, teemme yhteistyötä suuren kansainvälisen kiinteistönvälitysketjun kanssa, markkinoimme suomalaisen LKV-välitystoimiston kanssa Etuovi.com:ssa, Jokakoti.fi:ssä ja Oikotie.fi:ssä, sekä osallistumme säännöllisesti alan messuille Suomessa ja Kaakkois-Aasiassa. Kanaviemme kautta sinunkin kiinteistösi meillä listattuna on siis automaattisesti satojen tuhansien ostajaehdokkaiden huomiossa. 
 
Mainontaa eri osa-alueilla
Osa kiinteistöistä on internet sivustollamme ja tätä osiota päivitetään koko ajan. Mainostamme jatkuvalla koko takasivun mainoksella Pattayan Suomalainen, ja Thaipaleella -lehdissä. Omat esitteemme julkaistiin kesäkuussa 2007 (44 sivua), lokakuussa 2008 (110 sivua.) ja kesäkuussa 2009 (64 sivua). Seuraava esite julkaistaan syystalvella 2012 entistä suurempana ja laadukkaampana.
Esite käsittää parhaat palat välitettävistä kiinteistöistämme ja hyvän tietopaketin Thaimaan kiinteistöasioista. Esite jaetaan ilmaisjakeluna yhteistyökumppaneidemme kautta sekä Thaimaan matkailuun liittyvien kanavien avustuksella. Alan messutapahtumiin osallistumisesta on tullut erittäin vahva tapa markkinoida asiakkaidemme kiinteistöjä.

Aloitamme Euroopassa ja kaakkois-Aasiassa kohdemaan paikallisen kielen mainonnan, sekä erityisesti Italiassa kiinteistöjen välityksen yhteistyökumppaneidemme kautta. Myös Singapore, Taiwan, Hong Kong, manner-Kiina, Japani, Venäjä sekä etelä-Korea ovat kiinnostavia alueita, koska niiltä virtaa Thaimaahan paljon eläkeläisiä ja sijoittajia. Tätä asiaa meillä Hans Lankarilla työstetään.

Euroopassa ja Aasiassa tapahtuvan mainonnan tarkoitus on laajentaa asiakaskuntaa myös niiden asiakkaiden piiriin, jotka eivät ole Thaimaassa vielä fyysisesti, vaan vasta harkitsevat kiinteistön ostamista eläke- tai lomapäiviä varten kotimaasta käsin. Heidän kanssaan käydään neuvotteluja heidän kotimaassaan ja heidän omalla kielellään. Heitä palvelee sama tuttu kiinteistövälittäjä ja siten pitkäjänteisen ja vahvan asiakassuhteen luominen on helppoa. Tämä on paras tapa luoda kaikkien osapuolten kannalta onnistuneita kauppoja. 

Monipuolinen kielten tuntemus
Henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme palvelevat asiakkaita sujuvilla thain, englannin, suomen, italian ja ruotsin kielillä.

Kaikki tämä takaa asiakkaillemme erittäin tehokasta näkyvyyttä ja hyvät mahdollisuudet välittää kiinteistö meidän kauttamme. Tämä takaa myös sinulle samat mahdollisuudet välittää kauttamme oma kiinteistösi. Voit ottaa yhteyttä milloin tahansa keskustellaksesi realistisista kiinteistösi tuottomahdollisuuksista, ja luonnollisesti listaamme kiinteistösi tietokantaamme täysin ilmaiseksi.

Soita, tule käymään tai sähköpostita meille. Muutamme kiinteistösi käteiseksi!  

Kiinteistösi listaaminen voidaan aloittaa nyt heti!

Täytä listauskaavake tästä.

Jos kuitenkin lähetät mielummin sähköpostia, mainitse sähköpostissa ainakin seuraavat asiat:

  • nimesi
  • puhelinnumerosi josta sinut tavoitetaan seuraavan 48 tunnin aikana
  • suositeltava yhteydenottoaika
  • millainen kiinteistö sinulla on myytävänä / vuokrattavana (asunto-osake, talo, liiketila, liiketoiminta, maa-ala, jne.)
  • missä se sijaitsee
  • kuka sen omistaa (yrityksen kautta, omissa nimissäsi, sukulainen, jne.)

Palaamme asiaan puhelimitse tai sähköpostilla ja sovitaan sitten tarkemmin miten asiassa edetään.

Sinun ei välttämättä halutessasi tarvitse määrittää hintaa tms. itse; olemme ammattitaitoinen apumies hinnan ja myynnin / vuokraamisen muitten yksityiskohtien avustamisessa. Annamme kaikki neuvot kiinteistösi markkinointiin tehokkaasti; suomen kielellä, ilman kustannuksia ja ilman mitään velvoitteita.

Ostajan turva - Caveat Emptor

Avustamme ostajaa tekemään turvallisemman ostoratkaisun. Jos olet itse löytänyt mieleisesi kiinteistön, tarjoamme apuamme myyjän taustojen tarkistamiseen, kaupan valvontaan ja etujesi turvaamiseen selvällä suomen kielellä.

Palvelualttius!

Yksi kiinteistövälityksen osa-alueistamme on myös huolto- ja ylläpitopalvelut. Me pidämme huolta kiinteitöstäsi suomalaisella tarkkuudella ja luotettavuudella kun olet poissa. Tarjoamme myöskin palveluita remontointiin liittyen; aina pienestä korjaustyöstä täyteen remonttiin. Kysy tarjous.

Vahvat yhteistyökumppanit

Tiukassa yhteistyössä kanssamme toimii 2 thaimaalaista varatuomaria joilla takanaan kummallakin 20:n vuoden kokemus. Oikeat ja osaavat miehet alallaan! Henkilökuntaa asioitamme hoitamassa on joka alalle; siivoojista varatuomariin.